Pozdrówka dla granatowej O1 WOT **** przydybanej na rondzie w Kołbieli. Chwilkę za Tobą jechałem, ale skręciłeś na Sufczyn a ja prosto w kierunki Lublina
Witam wszystkichJestem tu nowy i posiadam skodę octavie 2001 r silnik i mam problem, a mianowicie trzeszczy mi włącznik od świateł awaryjnych tak jak by było gdzieś spięcie a gdy podpiąłem go pod komputer pokazuje że jest spięcie na 1 wtryskiwaczu który też mi zaczyna przerywać. Wie ktoś może od czego tak może się dziać ? i ma ktoś może schemat elektryczny ? z góry dziękuje za pomoc
mysle ze jedna usterka z druga nie ma nic wspolnego. problem z kieunkwskazamy sa zazwyczaj dwa - albo manetka albo klawisz awaryjnych / zintegrowanay sterownik kierunkowskazow/ czasami problem z masa na sterowniku kierunkowskazow.
Co do wtrysku - trzeba szujac. - jaki numer bledu i jaki masz opis ??
pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
u mnie natomiast pomogło porządne wyczyszczenie manetki środkiem o nazwie KONTAKT S ,prysłem 2-3 razy chwilę odczekałem i przedmuchałem sprężarka,ten środek rozpuszcza syf ze styków. :szeroki_usmiech odpukać minął już prawie rok i cisza :szeroki_usmiech .miłej zabawy pozdro
Komentarz